Rođen sam 11.studenoga 1985. godine u Zagrebu. U rodnom gradu završavam osnovnu i srednju strojarsku školu. Zapošljavam se u poduzeću „Vodoopskrba i odvodnja“, te trenutno radim u Zagrebačkom foto kino savezu.

Cijeneći rad Milana Bandića i ono što je napravio do tada za Grad Zagreb, u siječnju 2015. godine upisujem se u Klub liste grupe birača Milana Bandića gdje se aktivno angažiram u svim akcijama koje organiziramo, poput potpisivanje peticije „Ukidanje RTV pristojbe“ i „Stop političkim hapšenjima“ koje su privukle pažnju velikog broja građana.

Na tom velikom interesu i potpori građana,  28. ožujka iste godine osnivamo stranku Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, čiji sam jedan od osnivača.

Od 2015. obnašam funkciju potpredsjednika OGČ Novi Zagreb zapad i predsjednika OMO Trnsko. Također sam bio član vijeća mjesnog odbora Trnsko od 2017. do 2021. s tim da sam bio predsjednik istog od 2019. do 2021. godine. Od 2021. sam član vijeća gradske četvrti Novi Zagreb zapad

Na 3. Izbornoj skupštini Stranke održane 11. prosinca 2021. godine izabran sam u Glavni odbor stranke što me čini ponosnim i ujedno osjećam i veliku odgovornost u sudjelovanju daljnjeg rada Stranke.