Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i čelnik Koalicije za Premijera, Milan Bandić u ponedjeljak je u Dnevniku Nove TV bio gost Izbornih razgovora Mislava Bage.

Izjavio je kako će Koalicija za Premijera u novom sazivu Sabora imati toliko zastupnika da bez njih neće biti moguće formiranje nove Vlade.

Na pitanje tko su mu koalicijski partneri, #Premijer je odgovorio  kako Koalicija za Premijera izlazi na izbore u koaliciji s građanima, a potencijalni partneri nakon izbora bit će svi oni saborski zastupnici koji žele dobro ovoj zemlji.

Namjera mu da nakon 11. rujna cijelu Hrvatsku učini mjestom u kojem se živi jednako kvalitetno kao što se živi u Zagrebu, u kojem je već dobio pet gradonačelničkih mandata.

“A jesu li ove interesne zajednice, takozvana lijeva i takozvana desna, zadnjih 21 godinu, ijedna dobila dva mandata? Znate li zašto nisu dobili dva mandata? Zato što nisu ništa napravili. Urušavali su i potkradali Hrvatsku i oborili je na gospodarska i demografska koljena”, poručio je #Premijer.

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.