Uz postojeće dvije, Zagreb je ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice dobio još tri fontane. Dok je dio Zagrepčana zadovoljan tom investicijom, dio smatra da je taj novac trebalo uložiti u nešto drugo. No gradonačelnik Milan Bandić već je najavio gradnju nove.

U Dnevniku 3 HTV-a demantirao je informaciju da će se ona graditi na Britanskom trgu.

Nikakva fontana se neće graditi na Iličkom placu nego sjeverno od njega. Informirajte korektno javnost. Zato vam hvala lijepa što ste me pozvali, rekao je Bandić. Ilički plac je zaštićena ploha, tamo nećemo graditi fontanu, tamo ostaje plac, dodao je. Gradonačelnik itekako sluša građane jer da ih ne sluša ne bi dobio pet mandata zaredom. Sluša građane i struku, tvrdi Bandić.

Govorio je i o nadolazećim izborima te najavio da će Stranka rada i solidarnosti za 10-ak dana objaviti koalicijske partnere.

band2

Budu li ljudi u Hrvatskoj željeli živjeti kao i građani Zagreba, glasat će za Stranku rada i solidarnosti, rekao je.

Zašto Bandića za premijera? Pa nakon pet mandata u Saboru i pet u Gradu Zagrebu ne vidim kompetentnijeg čovjeka na političkoj sceni Hrvatske koji bi bolje vodio ovu zemlju, smatra Bandić.

Što misli o tome zašto bi HDZ ili SDP pristali na premijera koji nije iz njihovih redova i koliko ima ljubavi u politici, pogledajte u videoprilogu.

 

http://vijesti.hrt.hr/344431/bandic-za-hrtnikakva-fontana-nece-se-graditi-na-ilickom-placu