Vlado Klasan, gradonačelnik Grada Novske, bit će kandidat na izbornoj listi Koalicije za Premijera u VI. izbornoj jedinici.

Prilikom predstavljanja, koje je organizirano u četvrtak, Klasan je izjavio da će na listi Koalicije za Premijera biti kao nezavisni kandidat te će “sa svim svojima članovima poduprijeti ovu Listu i odraditi sve za boljitak zemlje”.

“Naša odluka nije slučajna. Milan Bandić već godinama pomaže naš grad. Zbog toga nam nije bilo teško donijeti ovu odluku”, kazao je Klasan.

Kazao je i kako je oko 700 članova HSLS-a iz Novske donijelo odluku o istupanju iz stranke.

novska1

Predsjednik BM 365 – Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić zahvalio se Vladi Klasanu i svim njegovim suradnicima što je prepoznao i podržao Koaliciju za Premijera. Naglasio je i da će na listama Koalicije ovih pet stranaka biti veliki broj nezavisnih kandidata jer je došlo vrijeme da se kandidiraju sposobni, a ne podobni.

“To je budućnost ove zemlje. Na listama trebaju biti ljudi “s imenom i prezimenom”. I to je razlika između naše Koalicije i one dvojice – “dokazano nesposobnog i nedokazano sposobnog”,  istaknuo je Bandić i poručio kako “idemo od Novske i cijele Hrvatske napraviti bolje mjesto za život.