Čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić i prvi kandidat koalicije na listi u 6. izbornoj jedinici Miodrag Demo posjetili su utorak Topusko u kojem su održali konferenciju za novinare zajedno s načelnikom općine Topusko Vladom Mužom na temu projekta izgradnje spinalnog centra u sklopu lječilišta Topusko.

Brigadir Miodrag Demo naglasio je da je ponosan što brojni građani grada Zagreba te branitelji dolaze u lječilište u Topuskom te smatra da se u ovaj kraj Hrvatske treba više ulagati te ga povezati sa Zagrebom.

Vlado Muža, načelnik općine Topusko rekao je kako je tužan što iz Topuskog, mjesta s toliko prirodnih i kadrovskih potencijala, mladi ljudi svakodnevno odlaze.
„Mi ovdje rijetko kada nešto novo otvaramo, a imamo prirodne termalne vode koja se koristi u lječilištu no sve je na razini još od sedamdesetih godina. Mislim da gospodin Bandić može i želi pomoći u rješavanju naših problema i zato sam stao iza ove koalicije.“- naglasio je Muža.

#Premijer Milan Bandić istaknuo je da je za obnovu lječilišta u Topuskom i projekt spinalnog centra potrebno samo malo dobre volje u Vladi.
“ Za 70 miljuna kuna spinalni centar zasjao bi punim sjajem, a za to je potrebna samo jedna Vladina odluka. To treba napraviti zbog invalida koji se ovdje liječe, zbog neiskorištenih resursa iz ovog kraja te da se zaposle novi ljudi. Zato vas sve ovdje pozivam da glasate za novog premijera koji će okrenuti kotač prema naprijed, a HDZ i SDP koji su 21 godinu uništavali Hrvatsku treba lustrirati. Jer glas za HDZ je glas za SDP. Ja sam na primjeru vođenja Zagreba pokazao kako je taj grad postao multikulturalan, europski grad iz čijeg primjera mnogi europski gradovi mogu učiti. Bez lažne skromnosti mogu reći da je Franjo Tuđman pomirbom stvorio Hrvatsku, a samo Milan Bandić može napraviti europsku Hrvatsku zajedništvom. Hrvatskoj treba čovjek koji okuplja, a ne razdvaja, kojemu je interes Hrvatske ispred stranačkog interesa.“ – rekao je #Premijer Milan Bandić u Topuskom.