Članovi 365 Organizacije GČ Trešnjevka – sjever posjetili su u ponedjeljak, 23.svibnja djecu u Domu A.G.Matoš u Selskoj ulici. Djecu su razveselili poklonima iz vlastite donacije i to onime što je djeci u dobi od 14 do 18 godina najpotrebnije.

Inače, u ovom Domu organizirane su aktivnosti različitih sadržaja koje su prilagođene uzrastu i potrebama svakog djeteta, kao što su glazbena i politehnička radionica. Nakon upoznavanja s djecom i razgledavanja doma, uslijedilo je i zajedničko fotografiranje te druženje koje je završilo pjesmom i svirkom u izvedbi nadarenih učenika doma.

Naši humanitarci iz Gradske četvrti Trešnjevka sjever kažu kako ih je ovaj susret jako dirnuo:
“Akciju ćemo sigurno ponoviti, možda u nekom drugom domu, ali sa istom željom da barem na kratko razveselimo one kojima je to najpotrebnije. Nama je to malo, a njima jako puno!”

Snježana Mele, članica 365 organizacije ove četvrti istaknula je:
“Još sam uvijek pod dojmom koji su ostavila ta djeca na mene, a i odgajateljice koje su bile izrazito susretljive i strpljivo nam objašnjavale sve što nas je zanimalo. Djeca su tako pristojna i zahvalna, a najviše ponosna na ono što rade i vole to pokazati.”