U subotu 20. listopada članovi Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti razveselili su građane gradske četvrti Donja Dubrava kojima su dijelili kestene i jagode.

Akciju su organizirali predsjednik MO Novi Retkovec Ino Hosni i predsjednik Foruma mladih MO Novi Retkovec Marijan Glasnović. O uspjehu ove hvalevrijedne akcije govori činjenica da se u vrlo kratkom vremenu podijelilo čak 100 kilograma jagoda.

Brojni građani Donje Dubrave odazvali su se ovom događaju i s osmijehom na licu nosili kestene i jagode svojim obiteljima. Građani su izrazili veliko zadovoljstvo i pohvalili ovu akciju. Zainteresirano su se raspitivali o aktivnostima Stranke rada i solidarnosti te su iskazali puno podržavajućih i pozitivnih komentara.

Zahvaljujući ugodnoj atmosferi u subotnje prijepodne mnogi mladi su prepoznali važnost doprinosa zajednici u kojoj žive pa su se i sami odlučili uključiti te ispunili pristupnice za članstvo u Stranci rada i solidarnosti. Time se postigao još veći uspjeh za Forum mladih koji neprestano raste, a s novim, mladim snagama biti će još snažniji.

Akciju je podržala predsjednica Foruma mladih GO Natalija Prica Oreški, a članovi Foruma mladih su dobrim raspoloženjem uljepšali ovaj događaj.

Tekst: Martina Mokus