Večeras je u prostoru Kluba Milana Bandića održan sastanak Foruma mladih Gradske organizacije Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti s predsjednikom stranke Milanom Bandićem.

Predsjednica Foruma mladih Natalija Prica Oreški otvorila je sastanak, a potom je predsjednik stranke Milan Bandić uputio motivirajuće poruke mladima i pozvao ih da sudjeluju u radu svojih mjesnih i gradskih organizacija.

‘Mogu sa zadovoljstvom konstatirati da smo najmlađa stranka na političkoj sceni Hrvatske i da bilježimo permanentni rast broja članova, a posebno mladih ljudi. Morate bit spremni da će ubrzo doći do smjene generacija i da ćete preuzeti teret odgovornosti za vođenje svojih mjesnih zajednica i gradskih četvrti’ – izjavio je predsjednik stranke Milan Bandić.

Sastanku Foruma mladih nazočila je i poznata sportašica Ana-Marija Bujas Čelan koja svojim iskustvom, kako u sportu tako i u politici, može savjetovati i usmjeriti mlade u njihovom osobnom i političkom rastu i razvoju.

Predsjednik stranke Milan Bandić rado je odgovarao na pitanja koja su mu uputili članovi Foruma mladih te je predložio da se organizira druženje u još većem broju kako bi mladi zajedno s predsjednikom stranke razgovarali o problemima i interesima mladih. Pozvao je sve članove Foruma mladih da svoje prijedloge, primjedbe i sugestije upute predsjedništvu Foruma mladih i Gradskih organizacija kako bismo suradnjom i zajedništvom riješili aktualne probleme i doprinijeli zajednici u kojoj živimo.