Vijesti

Pridružite se i Vi pobjedničkoj stranci!

  • 17. lipnja 2017.
Pridružite se i Vi pobjedničkoj stranci!

Stranka rada i solidarnosti u vrlo kratkom vremenu od svog osnivanja postala je prepoznatljiv i važan politički akter na hrvatskoj političkoj sceni te pobjednik nedavno održanih lokalnih izbora u Gradu Zagrebu na svim razinama! Stranka također bilježi i odličan izborni rezultat u Zagrebačkoj županiji te dobar uspjeh u svim drugim gradovima, mjestima i općinama u kojima se natjecala na lokalnim izborima. Rezultat je to zajedničkog truda i rada svih naših članova koje krasi solidarnost, zajedništvo i želja za napretkom njihove lokalne sredine, ali i našeg društva u cjelini.

Grad Zagreb danas je istinska europska metropla! 365 dana u godini Zagreb se širi i razvija te je svakim danom sve ljepši i ugodniji za život.

U svim mandatima od 2000. godine dali ste povjerenje gradonačelniku Milanu Bandiću koji je i naš predsjednik stranke. Danas kada je gradonačelnik Milan Bandić u svom šestom mandatu dajete nam snagu da idemo dalje, da budemo još bolji te da i dalje pobjeđujemo predanim radom i solidarnošću.

Zato Vas ovim putem pozivamo da nam se priključite i našu stranku dodatno oplemenite Vašim prijedlozima, sudjelovanjem u našim brojnim akcijama i radom za boljitak naših sugrađana.

Pridružite nam se kako bismo zajedno razvijali naš prekrasan Zagreb, ali i cijelu Hrvatsku!